čtvrtek 23. dubna 2009

Kontrolní prohlídka SÚ 23.4. 2009 10:30


Kontrolní prohlídka Stavebního úřadu se týká dodržení požadavků na vedení staveniště v souvislosti s nadstavbou. Bude přítomen předseda představenstva, účast ostatních vlastníků vítaná.

Zápis 23.4. 2009 10:30 - 11:00

účastníci: Martinec, Konečný, Tošovský, Kopřivová, Opletal, Krejčí

Stavebník vyjádřil zájem rozdělit nedokončenou stavební jednotku na tři menší. Podle odhadu pana Tošovského by byla potřeba 100% souhlasu vlastníků.

Úprava okolí domu bude probíhat v následujících etapách:
  1. k 1.5. 2009 - odvoz veškerého volně položeného stavebního materiálu
  2. k 1.6. 2009 - odvoz panelů a štěrku, navezení a osetí hlíny, chodník bude opraven tak, aby bylo přístupné únikové schodiště a dům se dal obejít (šíře chodníku 5 dlaždic s obrubou)
  3. k 15.6. 2009 - opraven plot na západní a severní straně po celém obvodu, zrušení vjezdu a osazení živého plotu
O jednotlivých krocích bude proveden zápis a kopie doručena na SÚ.

Na domě by měly být pouze nové hromosvody, problematický hromosvod připevněn k balkonu by se měl vyřešit před kolaudací, aby nebyl problémem z důsledkem jejího pozdržení.

Na dotaz ohledně odpadů p. Krejčí uvedl, že byla vyměněna odsávací klapka a nyní by neměl být žádný problém. Při mém dotazu na vzduchotechniku, jsem dostal odpověď, že o žádném problému neví a čím vyšší komín, tím vyšší tah, takže mám byt v klidu.

Nedodělaná fasáda z boku velkého bytu, prý nemůže být dokončena, protože tam bude vstup na terasu a stavitel nechápe, proč nám to vadí.

Žádné komentáře: