pondělí 22. září 2008

Za řemeslníky v bytech platíte

Bohužel někteří vlastnící nechápou, co znamená soukromé vlastnictvi a SVJ. Veškeré vybavení bytu je součástí bytu a nic se nehradí z fondu oprav, vše hradí majitel bytu.

P. Weigner mi poslal tento, e-mail a ja jsem nevěřil svým očí na co dokáží někteří obyvatelé domu přijít.

Dobrý den,
obrátil se na mě instalatér pan Špičák s prosbou o smazání jeho telefonu z kontatů na internetových stránkách Vašeho SVJ. Důvodem je skutečnost, že se na něj vlastníci (resp. jejich nájemci) velmi často obrací o víkendu s banálními závadami typu protékají nádržky WC, za jejichž odstranění pak odmítají platit s tím, že jde podle nich o součást správy domu.
Pro havarijní situace prosím v kontatech uveďte telefony 548523737 a 603238861 na Servisní služby Svoboda, které drží havarijní servis i o víkendech (jsou i dražší).
Pana Špičáka budu do domu posílat v případě, že se některý z vlastníků obrátí na Bytasen s žádostí o kontakt na řemeslníka, a já budu mít možnost upozornit ho v případě opravy v bytě na povinnost vlastníka opravu uhradit.
Na stránkách jsem našel také kontakt ještě na Konektu, a tak Vás prosím o změnu na firmu Mühlbacher. Telefonní čísla jsou 549249420 a 603247435.
Děkuji za pochopení.
Zdraví T. Weigner

Žádné komentáře: